Kasutamine:
- Aseta sõel tassi kohale. Lisada 1 bambuslusika täis (u. 1g) matchat sõelale.
Kasuta bambuslusikat, et õrnalt raputada matcha pulber läbi sõela tassi. See protsess aitab vältida pulbri tükke ja muudab tee ühtlasemaks.
- Lisa umbes 60–70 ml, kuuma, 80 °C vett.
- Vipelda siksakiliste liigutustega, kuni tekib kohev vaht.
- Lisa ülejäänud vesi ja naudi.
Matcha rohelise tee pulber 30g
Kõrgeima kvaliteediga tseremoniaalklassi matcha rohelist teed kasvatatakse ja toodetakse Jaapanis. Sealsed teemeistrid on arendanud matcha valmistamise täiuslikkuseni.
Meie e-poes müüdav matcha roheline tee on kasvatatud ja töödeldud parimaid Jaapani traditsioone järgides. Iga teelehe on teie jaoks valinud asjatundlike meistrite käed. Jaapani matcha on tuntud oma sügava maitse ja aroomi ning erksa rohelise värvi poolest. Kõrgeima kvaliteediga matcha sobib suurepäraselt nii koicha (kange matcha roheline tee) kui usucha (lahjem matcha roheline tee) valmistamiseks.
Säilitamine: Peale avamist hoida külmas. Veendu, et purk on õhukindlalt suletud.
Kõrgeima kvaliteediga tseremoniaalklassi matcha rohelist teed kasvatatakse ja toodetakse Jaapanis. Sealsed teemeistrid on arendanud matcha valmistamise täiuslikkuseni.
Meie e-poes müüdav matcha roheline tee on kasvatatud ja töödeldud parimaid Jaapani traditsioone järgides. Iga teelehe on teie jaoks valinud asjatundlike meistrite käed. Jaapani matcha on tuntud oma sügava maitse ja aroomi ning erksa rohelise värvi poolest. Kõrgeima kvaliteediga matcha sobib suurepäraselt nii koicha (kange matcha roheline tee) kui usucha (lahjem matcha roheline tee) valmistamiseks.
- Parimates tingimustes kasvatatud
- Traditsiooniliselt käsitsi töödeldud
- Parima kvaliteediga teelehtedest
Säilitamine: Peale avamist hoida külmas. Veendu, et purk on õhukindlalt suletud.