Lihtsad matcha tee ja tumeda šokolaadi trühvlid
Valmistamiseks vajad:
* 300 g kvaliteetset tumedat šokolaadi
* 90 ml kaera vahukoort
* 30 g võid
* puisteks paar tl "I Love Matcha" matcha rohelise tee pulbrit
Pane potti hakitud šokolaad, kera vahukoor ja või. Kuumuta segades, kuni kõik on sulanud ja segu ühtlane. Ära keema lase! Lase segul maha jahtuda ja tõsta külmkappi tahenema.
Kasuta teelusikat või nt melonist pallide lõikamise lusikat ja tee segust hulk meeldiva kujuga tükke. Või vala veel vedel segu hoopis küpsetuspaberiga kaetud madalasse vormi ja lõika külmunud segust hiljem hoopis ruudud. Keeruta trühvleid matcha pulbris kuni nad igalt poolt sellega kaetud on. Hoia kuni serveerimiseni külmkapis!
Valmistamiseks vajad:
* 300 g kvaliteetset tumedat šokolaadi
* 90 ml kaera vahukoort
* 30 g võid
* puisteks paar tl "I Love Matcha" matcha rohelise tee pulbrit
Pane potti hakitud šokolaad, kera vahukoor ja või. Kuumuta segades, kuni kõik on sulanud ja segu ühtlane. Ära keema lase! Lase segul maha jahtuda ja tõsta külmkappi tahenema.
Kasuta teelusikat või nt melonist pallide lõikamise lusikat ja tee segust hulk meeldiva kujuga tükke. Või vala veel vedel segu hoopis küpsetuspaberiga kaetud madalasse vormi ja lõika külmunud segust hiljem hoopis ruudud. Keeruta trühvleid matcha pulbris kuni nad igalt poolt sellega kaetud on. Hoia kuni serveerimiseni külmkapis!